MIÉRT MINKET BIZZON MEG A KÖNYVELÉSSEL?

Vállalkozásunk 1991 év óta áll a vállalkozások rendelkezésére számviteli munkavégzéssel. Ennek keretében végezzük a vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, tb ügyintézését, az év végi zárlati munkálatokat. Segítjük a helyi adminisztráció munkáját, elkészítjük a szükséges szabályzatokat.

KONZULTÁCIÓ:

Minden olyan a vállalkozással kapcsolatos kérdésben is szívesen állunk megbízóink rendelkezésére a törvények ismertetésével és tanácsainkkal, amik a hatékony és nyereséges eredmény elérését segítik.

TANÁCSADÁS:

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a vállalkozások vezetőivel, illetve a kapcsolat tartására kijelölt személlyel, a kért helyszínen. Minden a vállalkozást érintő törvényi változásról időben adunk tájékoztatást, hogy legyen idő a szükséges intézkedések megtételére és a felkészülésre.

FELELŐSSÉG VÁLLALÁS:

Munkánkat megbízhatóan, korrekten végezzük, melyet szerződéssel garantálunk. Megbizóinkat a hatóságok előtt képviseljük. Megalakulásunk óta ügyfeleink az iroda hibájából bírságot, büntetést nem fizettek ! MUNKATÁRSAK: Munkatársaink felsőfokú szakirányú végzettségűek és nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

GAZDASÁGI ELEMZÉS:

A gazdálkodási év folyamán folyamatos tájékoztatást adunk a vállalkozás eredményességéről, mely információ elengedhetetlen a vállalkozás irányitói számára. Igény esetés cash-flow elemzést készitünk, mellyel a vállalkozás pénzügyi helyzete stabilizálható.

ALAPFOGALMAK:

1,/ könyvelés:
Minden gazdasági eseményről készitett dokumentáció, jogszabályok szerinti nyilvántartása, melyből a vállalkozás eredményessége megállapitható, az adóbevallások elkészithetők.

2,/ Bérszámfejtés.
Munkaszerződés alapján és szerint a munkavállalók nettó munkabérének kiszámitása, a kifizető kötelezettségeinek meghatározása, ezek dokumentálása, nyilvántartása.

3,/ Tb. Ügyintézés.
Bérek utáni társadalombiztositást megillető járulékok megállapitása és bevallása.

4,/ Év végi mérlegbeszámoló.
A gazdálkodási év végén az adó és a számviteli törvények alapján az eredmény megállapitása.

Kiemelt ajánlatok

  Adótanácsadó

   Határidő napló

   ------

    

                   --------